duminică, 24 mai 2009

Fetita cu excavatorul sau Povestea cacatului magic

Antena3.ro publica o stire simpatica "O fetiţă de trei ani a cumpărat din greşeală un excavator, de pe internet...O fetiţă de trei ani, din Noua Zeelandă a cumpărat din greşeală un excavator de pe internet. Achiziţia i-a costat pe părinţii micuţei peste 12.000 de euro. Copilul se juca pe computerul părinţilor, când a deschis un site de licitaţii online, pe care mama sa îl accesase recent. Fetiţa a apăsat pe butonul mouse-ului de mai multe ori şi a ajuns să comande un excavator.

Mama fetiţei a aflat de isprava acesteia când şi-a verificat e-mailurile primite şi a văzut un mesaj de la reprezentanţii siteului de licitaţii care o felicitau pentru achiziţia făcută. Când şi-a dat seama de eroare, femeia a contactat imediat un reprezentant al site-ului de licitaţii online care a anulat în scurt timp tranzacţia".


Acum...ce facea Cartianu la varsta de 3 ani e lesne de imaginat, in caz contrar permiteti-mi sa va initiez.
Cartianu la varsta de 3 ani auzise de un cacat iesit din comun, care urma sa fie scos la licitatie. Comandase nu de mult un cacat frumos ambalat printr-o licitatie online, dar acesta il depasea cu mult pe al lui; umbla zvonul ca era cel mai frumos cacat vazut vreodata si acesta inca de la acea varsta frageda a stiut ca trebuie sa fie al lui. Si-a strans toate economiile si a reusit finalmente sa achizitioneze mult doritul cacat.De atunci mananca zilnic dintransul, mandru si acum de nepretuita achizitie.

P.S Probabil ca va intrebati cum de nu s-a terminat cacatul in timp. Ei bine dragilor, acel cacat este un cacat...magic. Insa visul acestui mandru posesor de cacat magic nu fusese complet pana cand cacatului nu i-a fost dedicat si un cantec pe cinste. Traiasca Margineanu, pofta buna Cartianu!


P.P.S Da stiu, am o obsesie cu Cartianu:) dar cacatul tot magic ramane:))). Si daca va intrebati care e legatura dintre cele doua subiecte, ei bine niciuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu